O nama - ART PRIJEVODI

ART PRIJEVODI – Mi smo tvrtka koja nudi usluge prijevoda, sudskog tumača, grafičke obrade teksta, profesionalnog usavršavanja te tečajeve engleskog i njemačkog te hrvatskog jezika. Tvrtka je osnovana 2020. godine, ali je čini tim koji okuplja mlade i ambicizione te iskusne prevoditelje koji su svoje bogato znanje i radno iskustvo objedinili u ART PRIJEVODE. Nakon višegodišnjeg sakupljanja iskustava i rada za brojne inozemne i domaće prevoditeljske agencije, zaključili smo kako možemo ponuditi bržu i bolju razinu usluge.

onamaTvrtka ART PRIJEVODI uspješno surađuje s preko 500 stalnih i zadovoljnih klijenata. Sve prijevode vrše iskusni prevoditelji i stalni sudski tumači. U suradnji s visokoobrazovanim, stručnim i iskusnim prevoditeljskim kadrom, specijaliziranim za određena područja, usmjereni smo k pružanju kompletnih prevoditeljskih usluga sa svih svjetskih jezika i na sve svjetske jezike te Vam nudimo najvišu moguću razine usluge uz prihvatljivu cijenu. Naši prevoditelji, lektori i asistenti stalno su dostupni, prilagodljivi i susretljivi u svakoj fazi procesa rada na materijalima.

Tim tvrtke ART PRIJEVODI u potpunosti je fokusiran na stvaranje vrijednosti za svoje klijente. Pod vrijednošću za klijente podrazumijevamo brzu i kvalitetnu uslugu prevođenja koja je rezultat kako naše visoke stručnosti, tako i naše fleksibilnosti, dostupnosti i uske suradnje s klijentima. Poštovanje dogovorenih rokova, jamstvo apsolutne diskrecije u pogledu sadržaja prevedenih dokumenata, konkurentne cijene, a ponajprije kvaliteta naših prijevoda koja je rezultat vrlo strogog odabira suradnika, osnovna su načela našeg poslovanja.

PRIDRUŽITE SE POPISU ZADOVOLJNIH KLIJENATA!

ZATRAŽITE PONUDU!

 

KONTAKT

Zašto odabrati nas?

Naši su prevoditelji stručni i odgovorni te posvećeni permanentnom usavršavanju i obrazovanju. Za nas prevode samo najbolji.

Na prevoditeljskom tržištu poslujemo već niz godina. Iza nas su tisuće uspješno odrađenih prevoditeljskih projekata.

Nudimo najbolji odnos cijene i kvalitete prijevoda. Možda ćete negdje i naći jeftiniju ponudu, ali zacijelo ne iste kvalitete.